Ale

Nordic Health Rauta -suusuihke 25 ml

Vuoden 2018 Euroopan paras uusi terveystuote! Vatsaystävällinen Rauta suusuihke imeytyy tutkitusti ja välittömästi posken limakalvolta verenkiertoon. Uuniomenan makuinen.

Pakkauskoko:
25 ml
Markkinoija:
bertil’s health oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 7,90 € Normaalihinta 14,96 €
316,00 € / l

Rauta suusuihke nostaa nopeasti elimistön rauta-arvoja. Rauta auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Rautasuihke ei aiheuta ummetusta ja on erittäin vatsaystävällinen.

4 suihkausta päivässä, mielellään posken limakalvolle. Uusimpien tutkimusten mukaan rautamme imeytyy parhaiten posken limakalvolta. Rauta suusuihkeemme kannattaa siis suihkauttaa posken limakalvolle.

Päiväannos (4 suihkausta) sisältää 5mg erinomaisesti posken limakalvolta imeytyvää rautaa.

 

 

Maidoton. Gluteiiniton. Sopii myös vegaaneille ja käytettäväksi raskauden aikana. Sopii diabeetikoille. Valmistettu GMP-standardien mukaisesti.

Sopii henkilöille, joilla on nielemisvaikeuksia. Ruoka tai lääkkeet eivät häiritse imeytymistä. Ei tarvitse ottaa ruuan yhteydessä ja voit käyttää tuotetta mihin aikaan päivästä tahansa. Hammasystävällinen.

Ei sisällä omenan allergoisoivia ainesosia eli sopii myös omena-allergisille.

Nordic Health tuotteiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin tai magnesiumin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health tuotteiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Jokainen valmistuserä tutkitaan ja analysoidaan ulkopuolisessa, akkreditoidussa laboratoriossa, että tuote sisältää varmasti luvatun määrän vitamiinia tai magnesiumia. Tämä on tärkeä tarkistaa, sillä luonnollisesta lähteestä olevien ainesosien pitoisuudet voivat vaihdella. Jokaisesta tuote-erästä löytyy myös puhtausanalyysi.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Nordic Health Rauta -suusuihke 25 ml
Arvostelusi