VORTEX + maski yli 2v 1 kpl

PARI - VORTEX tilanjatke. Alumiininen, antistaattinen, kevyt ja turvallinen inhalointilaite + PARI VORTEX maski "sammakko", lapsille alkaen 2 v.

Pakkauskoko:
1 kpl
Markkinoija:
Mediplast Fenno Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
62,24 €

Inhaloinnin avuksi tarkoitettu laite, jota käytetään yhdessä lääkesumutteiden/aerosoliannostelijoiden kanssa hengityssairauksien hoitoon. Yhteensopiva kaikkien yleisten aerosoliannostelijoiden kanssa.  Ohjaa lääkkeen tehokkaasti keuhkoihin ja vähentää suuhun ja nieluun jäävää lääkemäärää.

Inhalointikammio/alumiini, suukappale/polymetyylipenteeni ja polypropeeni, sekä termoplastinen elastomeeri, sisään-ja uloshengitysventtiili suukappaleessa/silikoni, maski/ termoplastinen elastomeeri. Ei sisällä lateksia.

Antistaattinen metallikammio, jossa syklonipyörteinen toimintaperiaate. Kiinnitä maski suukappaleeseen.

Henkilökohtaiseen käyttöön, tai käyttäjän vaihtuessa pestävä/desinfioitava kiehuvassa vedessä tai höyryttimessä. Konepesunkestävä.

Kuivassa, pölyttömässä ja puhtaassa tilassa. Irrota maski suukappaleesta ja aseta sininen suojakorkki suukappaleeseen suojaamaan vaurioilta kuljetuksen ja varastoinnin aikana. 

kammion halkaisija 5 cm, pituus 11 cm, maski 7,5cm x 8,2cm

Läpinäkyvä suukappale, jossa sininen suojakorkki ja sininen venttiili, harmaa inhalointikammio, jossa sininen aerosoliannostelijan liitäntärengas, vihreä sammakkokuvioinen lasten maski.

Pesu: kaikki osat 5 minuutiksi lämpimään vesijohtoveteen, johon on sekoitettu (astian)pesuainetta. Huuhdellaan juoksevan veden alla. Voidaan pestä astianpesukoneessa. Älä puhdista erittäin likaisten astioiden kanssa. Desinfiointi kiehuvassa vedessä 5 min. Huom. kaikkien osien on oltava kokonaan veden peitossa ja suukappaleen suojakorkin on oltava auki. Kuivataan aina huolellisesti ennen käyttöä. Käyttöikä 1 vuosi, tai kotiolosuhteissa 60 desinfiointikertaa.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.