SUPER D-VITAMIINI 50 MIKROG 100 kaps

Bioteekin Super D-vitamiini on erinomaisesti imeytyvä, vahva D-vitamiini öljykapselissa. Yksi kapseli sisältää 50 mikrogrammaa D3-vitamiinia kalanmaksaöljyssä. Kapselin sisältämä öljy edistää rasvaliukoisen D-vitamiinin imeytymistä, mistä johtuen D-vitamiinin imeytyminen on tehokasta. Pieni kapseli on helppo nielaista. 
D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja sillä on tärkeä rooli vastustuskyvyn tukemisessa. D-vitamiini edistää myös normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä sekä luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.
Valmiste ei sisällä makeutusaineita, aromeja tai säilöntä- ja väriaineita. Laktoositon, maidoton, hiivaton, soijaton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia. 

 

Pakkauskoko:
100 kaps
Markkinoija:
Suomen Bioteekki Oy
Tuotetta varastossa
17,00 €
242,86 € / kg

Yksi kapseli päivässä; niellään kokonaisena veden kera.

1 kapseli sisältää: 50 µg D3-vitamiinia (1000 % vuorokautisen saannin vertailuarvosta). 

Kalanmaksaöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (kasviperäinen glyseroli), vesi, kolekalsiferoli. Laktoositon, maidoton, ei sisällä gluteenipitoisen viljan ainesosia.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveellisiä elämäntapoja. Annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.

Valmistuksessa ei ole käytetty maitoa, viljaa tai soijaa, mutta tuote voi sisältää jäämiä näistä. Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään myös muita elintarvikeraaka-aineita.