Annospussipalvelu

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu helpottaa erityisesti iäkkäitä ihmisiä selviytymään päivittäisestä lääkehoidosta. Palvelu on tarkoitettu sekä kotona asuville että hoitokotien asiakkaille. Se sopii erityisesti sellaisille henkilöille, joilla on monia säännöllisiä lääkkeitä käytössään. Farmaseuttimme tarkastaa yhteistyössä lääkärin kanssa asiakkaan kokonaislääkityksen ja yhteensopivuuden. Palvelu lisää lääketurvallisuutta ja parantaa lääkehoidon onnistumista. Apteekin tekemä annosjakelu antaa enemmän aikaa palvelutalojen hoitajille hoitotyöhön ja säästää näin myös kustannuksia.

Lisätietoja maksullisesta palvelustamme saatte annosjakelusta vastaavilta farmaseuteilta tai proviisorilta.

Lue lisätietoja Apteekkariliiton sivulta tai Anja-annosjakelupalvelusta.

Apteekin tarjoama annosjakelu sopii henkilöille, joilla on käytössään paljon lääkkeitä, tai jos lääkkeitä otetaan useita kertoja vuorokauden aikana.

Apteekin tarjoamaa annosjakelupalvelua käyttävä asiakas saa lääkkeensä apteekista koneellisesti pakattuna käteviin kerta-annospusseihin kahdeksi viikoksi kerrallaan. Palveluun sisältyy myös lääkityksen tarkistus. Annosjakelu vähentää lääkehävikkiä ja usein myös pienentää lääkemenoja.