Tutustu apteekin palveluihin

APTEEKKI-palvelut ovat apteekkien tarjoamia, pääasiassa maksullisia lisäpalveluita, joiden tarkoituksena on tukea lääkehoitojen onnistumista, hyvinvointia ja terveyttä. Tutustu palveluihin tarkemmin alla.

Annospussipalvelu

Onko käytössäsi paljon lääkkeitä? Haluaisitko ne koneellisesti kerta-annospusseihin pakattuna.

Lue lisää tästä

ANJA-annospussipalvelu

Sairaanhoitajapalvelut

Sairaanhoitajapalvelut ovat tauolla koronaepidemian ajan, pahoittelemme!

Joka torstai klo 10-14 sairaanhoitajamme tekevät terveysmittauksia. Sairaanhoitajat mittaavat verenpainetta ja verensokeria.

Mittaukset ovat maksullisia:

verenpaineen mittaus 4 €, verensokerin mittaus 6 €.

Reseptien uusinta

Reseptien uusinta apteekin kautta sopii tilanteisiin, joissa ei tarvita lääkärissä käyntiä. Sähköisistä resepteistä teemme uusintapyyntöjä lääkäreille. Reseptien uusinta on maksullinen palvelu, 2 € ensimmäiseltä samalla kertaa uusittavalta reseptiltä ja 1 € seuraavilta resepteiltä. Reseptin uusintaa voit pyytää verkkoapteekissa reseptilääketilauksen yhteydessä. Mainitse uusittavista resepteistä, kun otamme sinuun yhteyttä tilauksestasi.

Lääkkeenvalmistus

Valmistamme yksilöllisiä lääkevoiteita reseptin mukaan.

Lääkejätteet

Voit palauttaa käyttämättä jääneet lääkkeesi maksutta apteekkiin. Katso lajitteluohjeet

Apteekkariliiton nettisivuilta tai kysy ohjeet apteekista.

Drive in -apteekki

Kaikki apteekkiasiasi voit hoitaa myös drive in -luukullamme. Kesäkaudella palveluluukku on avoinna klo 8-18, talvikaudella klo 8-19. Luukulle voit tulla autolla, pyörällä tai kävellen. Esim. lemmikkien kanssa liikkuessa luukku on kätevä tapa asioida apteekissa. Ajoreitti luukulle kulkee parkkipaikan Karjalankadun puoleiselta reunalta Herburgerin ja apteekin kylttejä seuraten.