Calogen Extra mansikka 200 ml

Calogen Extra on rasvalisä, joka sisältää runsaasti energiaa, vitamiineja ja kivennäisaineita sekä proteiinia. Sisältää sokeria ja makeutusaineita. Calogen Extra sopii käytettäväksi ruokavaliohoitoon ja ruoan rikastamiseen potilaille, jotka eivät saa tarpeeksi energiaa tai vitamiineja ja kivennäisaineita normaalista ruoasta tai täydennysravintojuomista. Voidaan lisätä myös täydennysravintojuomiin tai letkuravintovalmisteisiin. Calogen Extra poikkeaa perinteisistä täydennysravintojuomista ja sitä tulee annostella ohjeen mukaisesti.

Calogen Extra on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. Saatavana apteekista.

Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tuotetta varastossa
18,07 €
90,35 € / l

Käyttövalmis kliininen ravintovalmiste, joka on tarkoitettu sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Sopii käytettäväksi lisäravinnoksi henkilöille, joilla energian tarve on lisääntynyt. Esim. vajaaravitut, ikääntyneet, syöpäpotilaat

Ei sovellu alle 3-vuotiaille eikä potilaille, jotka kärsivät galaktosemiasta tai ovat yliherkkiä ravintosisällössä mainituille ainesosille.

120 ml vuorokaudessa jaettuna annoksiin, ellei lääkäri tai ravitsemusterapeutti toisin määrää.

Ravintosisältö per 100 ml:

Energia 400 kcal

Rasva 40,3 g, josta tyydyttynyttä 3,9 g

Hiilihydraatit 4,5 g, joista sokeria 3,5 g ja laktoosia <0,025 g

Ravintokuitu 0 g

Proteiini 5,0 g

Suola 0,18 g

A-vitamiini 210 µg

D-vitamiini 3,0 µg

E-vitamiini 6,0 mg a-TE/ET

K-vitamiini 31 µg

C-vitamiini 30 mg

Tiamiini (B1) 0,40 mg

Riboflaviini (B2) 0,40 mg

Niasiini 5,1 mg NE/EN

Pantoteenihappo 1,5 mg

B6 -vitamiini 0,55 mg

Foolihappo 105 µg

B12 -vitamiini 0,80 µg

Biotiini 16 µg

Natrium 70/3,0 mg/mmol

Kalium 535/13,7 mg/mmol

Kloridi 80/2,3 mg/mmol

Kalsium 223/5,6 mg/mmol

Fosfori 197/6,4 mg/mmol

Magnesium 90/3,7 mg/mmol

Rauta 3,0 mg

Sinkki 3,5 mg

Kupari 0,37 mg

Mangaani 0,71 mg

Molybdeeni 20 µg

Seleeni 23 µg

Kromi 11 µg

Jodi 46 µg

 

Vesi, kasviöljyt (rapsi- ja auringonkukkaöljy), lehmänmaitoproteiinikaseinaatti, sokeri, kaliumsitraatti, heraproteiinihydrolysaatti (lehmänmaidosta), trikalsiumfosfaatti, aromi, magnesiumvetyfosfaatti, magnesiumkarbonaatti, happamuudensäätöaine (sitruunahappo), koliinikloridi, väri (karmiinihappo), stabilointiaineet (mikrokiteinen selluloosa, natriumkarboksimetyyliselluloosa), natrium-L-askorbaatti, kaliumkloridi, makeutusaine (sukraloosi), ferrolaktaatti, inositoli, sinkkisulfaatti, natriumseleniitti, nikotiiniamidi, retinyyliasetaatti, kupariglukonaatti, mangaanisulfaatti, D-biotiini, kalsium-D-pantotenaatti, kolekalsiferoli, kromikloridi, pteroyylimonoglutamiinihappo, maltodekstriini, syanokobalamiini, pyridoksiinihydrokloridi, tiamiinihydrokloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, riboflafiini, fytomenadioni.

Allergeenit merkitty lihavoituna.

Ei suonensisäiseen käyttöön. Ei sovellu ainoaksi ravinnonlähteeksi. Lisäravintona ravinnontarpeen mukaan. Käytetään varoen 3-6 -vuotiaille. Käytetään terveydenhuollon henkilöstön ohjauksessa. 

Säilytetään kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä, poissa auringonvalosta. Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä, avattuna korkeintaan 48 tuntia jääkaapissa. Calogen Extra ei sovellu pakastamiseen.

Säilyvyys 12 kuukautta. Parasta ennen -päiväys on merkitty pakkaukseen.

Käyttöohje: Säilytä kuivassa paikassa normaalissa huoneenlämmössä. Käyttövalmis; maistuu parhaimmalta jääkaappikylmänä. Ravista hyvin ennen käyttöä. Avattu pullo suljetaan ja säilytetään jääkaapissa korkeintaan 48 tuntia.

Markkinoija:

Nutricia c/o Danone Oy

www.nutricia.fi