Lääke

STREPSILS MANSIKKA imeskelytabletti 1,2/0,6 mg 24 fol

Strepsils Mansikka on sokeriton antiseptinen imeskelytabletti, joka lievittää nielun arkuutta sekä lievittää kipua ja nielemisvaikeuksia suu- ja nielutulehduksessa.
Vaikuttava aine:
2,4-diklooribentsyylialkoholi,
amyylimetakresoli,
Pakkauskoko:
24 fol
Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tuotetta varastossa
SKU:
386900
10,27 €
Strepsils Mansikka on sokeriton antiseptinen imeskelytabletti, joka lievittää nielun arkuutta sekä lievittää kipua ja nielemisvaikeuksia suu- ja nielutulehduksessa. Sen vaikuttavat aineet (2,4-diklooribentsyylialkoholi ja amyylimetakresoli) ovat antiseptisiä aineita, jotka tuhoavat bakteereja, sieniä ja viruksia sekä estävät niiden lisääntymistä. Alle 6-vuotiaille lapsille ja pitkäaikaiseen käyttöön vain lääkärin määräyksestä.
Tabletin annetaan liueta hitaasti suussa
Aikuiset ja yli 6 v lapset: 1 tabletti joka toinen tai kolmas tunti tarvittaessa
Enintään 12 tablettia vuorokaudessa
Ei alle 6-vuotiaille lapsille
1,2mg 2,4-diklooribentsyylialkoholi
0,6mg amyylimetakresoli
Valmiste sisältää isomaltia ja nestemäistä maltitolia, jotka voivat vaikuttaa lievästi laksatiivisesti, jos päivän aikana imeskellään useita tabletteja.
Jos sinulla on muita sairauksia tai yliherkkyyksiä, varmista lääkkeen sopivuus pakkausselosteesta, apteekista tai lääkäriltäsi
Lääkkeellä ei ole todettu yleisiä haittavaikutuksia
Valmiste sisältää isomaltia ja nestemäistä maltitolia, jotka voivat vaikuttaa lievästi laksatiivisesti, jos päivän aikana imeskellään useita tabletteja.
Katso tarkemmat tiedot mahdollisista haittavaikutuksista pakkausselosteesta
Turvallisuutta raskauden ja imetyksen aikana ei ole täysin vahvistettu, mutta ei ole odotettavissa, että käytöstä aiheutuisi vaaraa
Katso yleisohjeet raskauden ja imetyksen aikaisesta lääkkeenkäytöstä pakkausselosteesta
Huoneenlämpö (+15C - +25C)